Αρναουτάκης: «Η συνεργασία όλων των φορέων στην κακοκαιρία απέδωσε»

«Η συνεργασία όλων των φορέων στην κακοκαιρία απέδωσε», τόνισε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ευχαριστώντας τα αιρετά και τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης για το έργο τους στην διαχείριση της «Ελπίδας», υπογραμμίζοντας την πολύ καλή συνεργασία που υπήρξε με τους Δήμους, την Πολιτική Προστασία, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τις Υγειονομικές κι όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες.

«Αυτό που οφείλουμε όλοι να κάνουμε είναι να συνεργαζόμαστε, να ακολουθούμε τις οδηγίες που κάθε φορά μας δίνουν οι ειδικοί και παράλληλα, καλό είναι να μας έχει περισσότερη εμπιστοσύνη η κεντρική διοίκηση γιατί έτσι μπορεί να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα», σημείωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης επεσήμανε πως η κλιματική αλλαγή είναι παρούσα, δεδομένο που αναγκάζει όλους τους φορείς να δρουν κάθε φορά συγκροτημένα, υπολογίζοντας τις συνέπειες που θα έχει ένα ακραίο φαινόμενο. «Είναι εδώ η κλιματική αλλαγή και είναι πολύ καλύτερο να προσπαθούμε και να προλαμβάνουμε, παρά να χρειάζεται εκ των υστέρων να επιχειρούμε», ανέφερε.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρθηκε στο έργο που έχουν επιτελέσει όλες οι Υπηρεσίες στον καθαρισμό ρεμάτων και ποταμών και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες, σημείωσε πως είναι όλα τα στελέχη σε 24ωρη βάση σε επιφυλακή σε περιόδους εκτάκτων αναγκών και γεγονότων όπως τις τελευταίες μέρες.

Share this

You may also like...