Αυτοψία σε σχολεία από την Αντιδήμαρχο Παιδείας

Το 11o Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού επισκέφθηκε τη, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Στέλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη προκειμένου να διαπιστώσει το αποτέλεσμα των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν σε χώρους των σχολείων από την  ΔΕΠΑΝΑΛ.

Συγκεκριμένα στο 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου η Αντιδήμαρχος συναντήθηκε με τον Διευθυντή Ευάγγελο Σηφάκη, με τον οποίο συζήτησε τα θέματα που απασχολούν το σχολικό συγκρότημα. Παράλληλα είδε τις ολοκληρωμένες εργασίες για την κατάργηση της υφιστάμενης πεπαλαιωμένης υποδομής και την αποκατάσταση και εγκατάσταση νέας σύγχρονης δομημένης καλωδίωσης που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων τεχνολογιών.

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού η Αντιδήμαρχος συναντήθηκε με τον Διευθυντή και Αντιδήμαρχο Φύλαξης και Καθαριότητας Σχολικών Μονάδων κ. Αντώνη Περυσινάκη και είδε από κοντά το νέο στέγαστρο του σχολείου (οι εργασίες επιστέγασης του οποίου σε υφιστάμενο μεταλλικό στέγαστρο ολοκληρώθηκαν).

«Η ΔΕΠΑΝΑΛ συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αναβάθμιση των σχολικών συγκροτημάτων της πόλης του Ηρακλείου αφού στόχος μας είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για μαθητές και εκπαιδευτικούς» επεσήμανε η κ. Αρχοντάκη.

Share this

You may also like...