Στη Διεθνή Έκθεση Φυσικών & Βιολογικών προϊόντων «Natural & Organic Products Εurope» στο Λονδίνο η Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης, με στόχο να γίνουν γνωστά στη βρετανική και διεθνή αγορά τα πιστοποιημένα φυσικά και βιολογικά προϊόντα της , συμμετείχε με δικό της εκθεσιακό περίπτερο στη διεθνή έκθεση Natural & Organic Products Europe, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η Μεγάλη Βρετανία είναι η 2η χώρα στον κόσμο σε κατανάλωση βιολογικών προϊόντων και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έκθεση έχει υψηλή επισκεψιμότητα προσελκύοντας εισαγωγείς, διανομείς και αγοραστές από όλο τον κόσμο, έδωσε την ευκαιρία πρόσβασης των παραγωγών που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, να έρθουν σε επαφή με αγοραστές από την Βρετανική, Ευρωπαϊκή αλλά και την διεθνή αγορά.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης για άλλη μια φορά προσέλκυσε αγοραστές Premium προϊόντων μεγάλων supermarket του εξωτερικού, ιδιοκτήτες και αγοραστές καταστημάτων βιολογικών προϊόντων και delicatessen, αντιπροσώπους φυσικών και βιολογικών προϊόντων και έθεσε τις βάσεις για τη σύναψη νέων, εμπορικών συνεργασιών που προσανατολίζονται στην καινοτομία και την καθαρότητα των προϊόντων.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χανίων Γιάννης Μανούσακας, ενώ το περίπτερο της Περιφέρειας υποστήριξαν τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Μυλωνάκη Μάνια, Προϊσταμένη Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Π.Ε. Χανίων και Ελένη Μαλανδράκη υπάλληλος Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Π.Ε. Χανίων.

Share this

You may also like...