Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τον λαό της Ουκρανίας από το Δήμο Ηρακλείου

Στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού της Ουκρανίας στέκεται ο Δήμος Ηρακλείου ο οποίος ξεκινά τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.

Συγκεκριμένα τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

-Είδη πρώτων βοηθειών και φαρμακείου : μη αποστειρωμένα γάντια, μη τραυματικό ψαλίδι, επίδεσμοι (αποστειρωμένοι και μη αποστειρωμένοι, ελαστικοί, εγκαυμάτων), μη υδραργυρικά θερμόμετρα, θερμικές κουβέρτες, βακτηριδιακά επιθέματα, ορμονικές αλοιφές, αντισηπτικά, παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, αντιβιοτικά,  επιθέματα ματιών (ασπίδες), υποθερμικές σακούλες.

-Θερμικά εσώρουχα

-Κουβέρτες ,παπλώματα

-Προϊόντα μεγάλης διαρκείας: κονσέρβες, δημητριακά, ζυμαρικά, γάλα

Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται από την Πέμπτη 3 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 4 Μαρτίου καθώς και την επόμενη εβδομάδα από την Τρίτη 8 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου ,από τις 8:30 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, στο Λιμάνι.

Θα παραλαμβάνονται μόνο πακεταρισμένα προϊόντα τα οποία θα πρέπει να φέρουν ετικέτα με το περιεχόμενο τους.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου σε δήλωση του αναφέρει: «Παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις στην Ουκρανία και ευελπιστούμε να σταματήσουν οι εχθροπραξίες. Στηρίζουμε με την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας τους δοκιμαζόμενους πολίτες της Ουκρανίας . Είμαι βέβαιος ότι για μια  ακόμη φορά οι συμπολίτες θα συμβάλλουν συμμετέχοντας στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης»

Share this

You may also like...