Ηράκλειο: Νέες τσιμεντοστρώσεις αγροτικών δρόμων

Αρχείο

Στην υπογραφή τεσσάρων (4) νέων συμβάσεων για την τσιμεντόστρωση αγροτικών δρόμων υπέγραψε το μεσημέρι της Τρίτης 7 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη.

Με τις συμβάσεις αυτές προβλέπεται η τσιμεντόστρωση αγροτικών δρόμων που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην 3η και 4η κοινότητα της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλείου και σε περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων Τεμένους και Γοργολαΐνη . Το έργο θα συμβάλει στην βελτίωση του οδοστρώματος και στην διευκόλυνση της ασφαλούς πρόσβασης των δημοτών στις καλλιέργειες τους.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των τεσσάρων συμβάσεων ανέρχεται στα 14.880.000 ευρώ.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει η υπογραφή των αντίστοιχων συμβάσεων για τις περιοχές των Βασιλειών και της Δημοτικής Ενότητας Παλιανής.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος σχετικά: «Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τους ανθρώπους που ζουν στην περιφέρεια του Δήμου να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στις καλλιέργειές τους. Για αυτό και μαζί με το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που ήδη τρέχει, εκπονήσαμε και ένα μεγάλο πρόγραμμα τσιμεντοστρώσεων αγροτικών δρόμων. Θεωρούμε ότι με τις συμβάσεις που υπογράψαμε και με αυτές που πρόκειται να υπογράψουμε, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα ώστε η ποιότητα της αγροτικής οδοποιίας να αναβαθμιστεί ουσιωδώς».

Share this

You may also like...