Η καθαρίστρια πρόλαβε το βιασμό

Αγριότητες στο Αγρίνιο με μια γυναίκα να γίνεται μάρτυρας σε απόπειρα βιασμού ενός ανήλικου παιδιού, σε δημόσιο χώρο. Στα χέρια της αστυνομίας ο 25χρονος δράστης…

Η απόπειρα βιασμού στο Αγρίνιο έγινε αντιληπτή από την καθαρίστρια που έβαλε τις φωνές και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο ανήλικος απέφυγε τα χειρότερα, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να φτάσουν στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη. Ο 25χρονος συνελήφθη και πλέον παίρνει το δρόμο για τον εισαγγελέα. Με τις περιγραφές της γυναίκας για τα όσα είδε σε δημόσιο χώρο της πόλης να προκαλούν αίσθηση και να προβληματίζουν. Γονείς βλέπουν το τελευταίο διάστημα τους κινδύνους να αυξάνονται και έχουν ζητήσει την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην πόλη.

Πιο αναλυτικά, τα χειρότερα φέρεται πως απέτρεψε εργαζόμενη στην καθαριότητα σχολικής μονάδας της πόλης καθώς είδε έναν νεαρό να αυτοϊκανοποιείται και να προσεγγίζει ένα ανήλικο αγόρι. Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε χώρα σε εγκαταλελειμμένο δημόσιο χώρο, στην πόλη του Αγρινίου.

Η γυναίκα ειδοποίησε τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο, προσήγαγαν έναν 25χρονο και τελικά συνελήφθη. Τόσο ο φερόμενος ως δράστης όσο και ο ανήλικος είναι Ρομά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Γνώμη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου.

Πηγή newsit.gr, / Γνώμη

Share this

You may also like...