Κόμβος Αχλάδας: Ικανοποίηση Δημάρχου Μαλεβιζίου για την τεχνική λύση που επεξεργάστηκε το Υπουργείο Υποδομών

Την ικανοποίηση του για την τεχνική λύση που επεξεργάστηκε το Υπουργείο Υποδομών για τον κόμβο της Αχλάδας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας μετά τη συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών.

Το Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αχλάδας Γιώργος Πεδιώτης και η Δημοτική Σύμβουλος Εύη Αποστολάκη, προκειμένου να ενημερωθούν για την προτεινόμενη από το Υπουργείο, τεχνική λύση για τον κόμβο της Αχλάδας.

Η Γενική Γραμματέας Υποδομών Μαρία Γεράλδη, ο Διευθυντής της ΕΥΔΕ Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Έργων Δημήτρης Αναγνώπουλος και ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Υποδομών Στέφανος Λέκκας, παρουσίασαν την λύση που επεξεργάστηκαν οι μηχανικοί του Υπουργείου Υποδομών.

Πολύ σύντομα οι υπηρεσίες του Υπουργείου αναμένεται να ολοκληρώσουν τη σχετική μελέτη, αφού διευθετηθούν τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν κατά τη φάση της εκπόνησης, για να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα των εγκρίσεων και της υλοποίησης.

 

Share this

You may also like...