Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω κατολισθήσεων

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων.

Ειδικότερα, για την εφαρμογή έκτατων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων όπως επιβάλλεται για ιδιαιτέρους λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων θα διακοπεί έως και την 18:00 ώρα της 18/03/2022 η κυκλοφορία της Επαρχιακής οδού 36 ¨Χανιά – Νεροκούρου – Θέρισο¨, στο τμήμα από Νεροκούρου έως Μαλάξα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες λόγω κατολισθήσεων –πτώσης βράχων  με μέριμνα της Αρμόδιας Υπηρεσίας της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για το λόγο αυτό, η κυκλοφορία των οχημάτων από Χανιά προς Μαλάξα και αντίστροφα ,θα εκτρέπεται δυτικά μέσω της Επαρχιακής Οδού 35 «Χανιά – Μουρνιές – Παναγιά» και ανατολικά μέσω της Επαρχιακής Οδού 43 «Μεγάλα Χωράφια – Μαλάξα – Νεροκούρου» με ανάλογη σήμανση η οποία θα τοποθετηθεί από την ανάδοχο του έργου.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Share this

You may also like...