Νεκροί πατέρας μητέρα και τα δύο παιδιά τους

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με τα τέσσερα νεκρά μέλη μιας οικογένειας στην περιοχή της Ανδραβίδας, στην Ηλεία. Νεκροί βρέθηκαν δύο παιδιά ο πατέρας και η μητέρα τους. Ωστόσο ουδείς μπορεί ακόμη να βεβαιώσει το πώς ακριβώς σκοτώθηκαν και κυρίως από ποιον.

Οι πρώτες πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ για το μακελειό, ανέφεραν ότι ο πατέρας σκότωσε τη συζύγό του, τα δύο μικρά παιδιά και μετά αυτοκτόνησε!

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο το έγκλημα να έχει διαπράξει ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, να σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά που είχαν αποκτήσει, αφήνοντας ζωντανό το δικό του, περίπου 11 ετών, που ήταν παιδί από τον προηγούμενο γάμο του με το θύμα.

Περίοικοι ανέφεραν ότι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν έγινε το φονικό. Ήταν αυτό όμως που βρήκε τα αδερφάκια του και τη μητέρα του αιμόφυρτους στο σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrisnews.gr τα δύο νεκρά παιδιά, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα σε μια λίμνη αίματος, με τον πατέρα να φέρει μαχαιριά στον αυχένα. Επίσης σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ μέσα στο σπίτι βρέθηκε και ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναίκας, το παιδάκι ήταν που βρήκε τα αδερφάκια του και τη μητέρα του αιμόφυρτους. Συγκεκριμένα το παιδάκι έπιασε το πρώτο αδερφάκι του που είδε μπροστά του και το έσερνε στον δρόμο και μέχρι την εκκλησία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια!

 

Πηγή protothema.gr / patrisnews.gr 

Share this

You may also like...