Πάτρα: Και η Νικολούλη στις έρευνες για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών

Στον «χορό» της έρευνας για το «μυστήριο της Πάτρας» μπήκε σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γνωστή δημοσιογράφος ερευνά αθόρυβα μέχρι στιγμής την υπόθεση συγκεντρώνοντας πληροφορίες και συνομιλώντας με παράγοντες που σχετίζονται με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ενώ έχει έρθει σε επαφή με γιατρούς σε Πάτρα και Αθήνα, συγγενείς της οικογένειας Δασκαλάκη- Πισπιρίγκου, αλλά και με τους δικηγόρους της, προσπαθώντας να στοιχειοθετήσει άποψη για όσα συμβαίνουν.

Την ίδια ώρα οι επιθέσεις στους γονείς συνεχίζονται, ιδίως από αυτόκλητους «δικαστές» του διαδικτύου οι οποίοι έχουν χάσει κάθε έλεγχο και έχουν φτάσει στο σημείο να παρενοχλούν μέλη της οικογένειας ακόμη και στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορείς του thebest.gr κομβικό σημείο στις έρευνες σε ό,τι αφορά την κατάσταση της Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας, έχει η διερεύνηση των δραματικών λεπτών κατά τα οποία το παιδί έμεινε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με σταματημένη την καρδιά και η μετέπειτα πρόκληση εγκεφαλίτιδας.

«Από που προκλήθηκε εγκεφαλίτιδα;» ρωτάει το περιβάλλον του παιδιού. Κομβικής σημασίας θα είναι και η τοποθέτηση του βηματοδότη στο Ωνάσειο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κρινόταν από όλους τους γιατρούς επιβεβλημένη.

Πηγή thebest.gr 

Share this

You may also like...