ΠΕΔ Κρήτης: Συνεδρίασε το Εποπτικό Συμβούλιο

Πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, στα γραφεία Ηρακλείου της Περιφερειακής ΄Ενωσης Δήμων Κρήτης, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννη Κουράκη, κοινή συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κρήτης.

Ο κ. Κουράκης καλωσορίζοντας τους συνέδρους, έκανε μια νοερή ξενάγηση στην Κρήτη του πολιτισμού και της μοναδικής βιοποικιλότητας και ομορφιάς. Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ αναφέρθηκε στις δημιουργικές δραστηριότητες των ανθρώπων του νησιού στον Πρωτογενή τομέα και τον Τουρισμό, καθώς και στην εξέχουσα θέση που έχουν κατακτήσει παγκοσμίως το Πανεπιστήμιο και τα Ερευνητικά Ιδρύματα της Κρήτης.

Από το Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ συμμετείχαν στην κοινή συνεδρίαση ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Χιωτάκης, ο Αντιπρόεδρος κ. Βλάσης Σιώμος και τα μέλη Νικόλαος Γιαλιτάκης,  Μαρία Πετρακογιώργη, Ρένα Καραλαριώτου και ο Γεώργιος Μπρούλιας. Στην συνεδρίαση παρέστησαν επίσης τα στελέχη από την Οικονομική Διεύθυνση της ΚΕΔΕ Γιάννα Κουντουριώτη, Δημήτριος Θεοδώρου και ο Σωτήριος Μαντές.

Στην συνάντηση έγινε ενημέρωση για την έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών του Απολογισμού – Ισολογισμού της ΚΕΔΕ του οικονομικού έτους 2020 και την έγκριση της εισήγησης του Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου κ. Ν. Χιωτάκη με θέμα “Οικονομικός Απολογισμός – Ισολογισμός των ετών 2018, 2019 και 2020”.

Όπως ανακοινώθηκε, την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κρήτης με το Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ προκειμένου να συζητηθούν διάφορα αυτοδιοικητικά θέματα.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης καθώς ο κ. Νίκος Χιωτάκης είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης ΕΟΑΝ.

Share this

You may also like...