Πλήθος κόσμου στην ανοιχτή συγκέντρωση του Μ. Καραμαλάκη στη πλατεία Αγίου Τίτου

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Τίτου, στην ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» και με υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Καραμαλάκη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών τον Οκτώβριο. Χιλιάδες όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ήταν οι πολίτες που έδωσαν το “παρών” στην συγκέντρωση στην οποία ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης, ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του καθώς και την παρουσίαση των υποψηφίων του, μέσα από γιγαντοοθόνες, έναν εντυπωσιακό αλλά και πρωτότυπο τρόπο για τα δεδομένα του Ηρακλείου.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης ευχαρίστησε τους δημότες για τη συμμετοχή και την παρουσία τους στην ανοιχτή συγκέντρωση ενώ υποσχέθηκε, ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να οδηγήσει το Ηράκλειο στην επόμενη ημέρα.

Όπως τόνισε και ο ίδιος, “δείξαμε το δρόμο για την επόμενη ημέρα στο δήμο Ηρακλείου, για να τον μετατρέψουμε σε ανθρώπινο σύγχρονο και ευρωπαϊκό. Στο δικό μας προσκλητήριο δήλωσαν «παρών» άνθρωποι που αφοσιώνονται στο κοινό καλό και όχι στο ατομικό συμφέρον. Άνθρωποι που δεν εμπλέκονται στην έως σήμερα κακοδιαχείριση του Δήμου Ηρακλείου, δεν υπερασπίζονται την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης, κατηγόρησε τον αντίπαλο συνδυασμό ότι είναι η συνέχεια της υπάρχουσας Δημοτικής αρχής που έχει βυθίσει το Ηράκλειο σε χάος.
“Εμείς στο ψηφοδέλτιο μας δεν έχουμε την πλειοψηφία εκείνων που διαχειρίστηκαν τις τύχες της πόλης έως σήμερα”, σημείωσε.

 

Share this

You may also like...