Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κισάμου είχε ο Περιφερειάρχης

Με τον δήμαρχο Δήμαρχο Κισάμου Γιώργο Μυλωνάκη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο των επαφών και της συνεργασίας με αιρετούς της Αυτοδοίκησης.

Στην ατζέντα της συζήτησης ήταν η πορεία των έργων που χρηματοδοτούνται, δημοπρατούνται και εκτελούνται από την Περιφέρεια Κρήτης στον Δήμο Κισάμου, καθώς και οι εξελίξεις σε μεγάλα έργα σε συνεργασία με αρμόδια υπουργεία.

Συζητήθηκαν επίσης οι διαδικασίες ένταξης σε χρηματοδότηση ενός υδρευτικού έργου που αφορά την νέα γεώτρηση Πλατάνου και δίκτυα σε Πλάτανο και Γραμβούσα, καθώς και ενός έργου συμπληρωματικών δικτύων αποχέτευσης, ενώ δρομολογείται άμεσα η υλοποίηση της κατασκευής του γηπέδου Πλατάνου από την Περιφέρεια Κρήτης.

Η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να στηρίζει την υλοποίηση έργων στην περιοχή, παρέχοντας παράλληλα τεχνική υποστήριξη στον Δήμο Κισάμου, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση πολλών δημοτικών έργων με κυριότερα τα έργα αποκατάστασης ζημιών από τις θεομηνίες και το Κλειστό Γυμναστήριο.

Ο Δήμαρχος Κισάμου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και ανέφερε ότι η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, αποτελεί πρότυπο και εγγύηση για την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων του Δήμου Κισάμου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Θεόφιλος Χριστουλάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Νεκτάριος Κουμάκης.

Share this

You may also like...