Συνάντηση Δημάρχου Μαλεβιζίου με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του υπουργείου Ναυτιλίας Μανόλη Κουτουλάκη.
Ο Μενέλαος Μποκέας επανέλαβε πως ο Δήμος Μαλεβιζίου θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον φορέα που θα δημιουργηθεί για τη διαχείριση της Χερσαίας Ζώνης των Λινοπεραμάτων, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την παραχώρηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου σε ιδιώτη.
Τόσο ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στη συνάντηση, αναγνώρισαν πως το Μαλεβίζι έχει σηκώσει εδώ και δεκαετίες το βάρος της ανάπτυξης του νησιού με τη λειτουργία των εγκαταστάσεων στα Λινοπεράματα.
Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας παρουσίασε τις δυνατότητες χρηματοδότησης έργων από την πλευρά του υπουργείου και δεσμεύτηκε πως θα εξετάσει θετικά μελέτες που θα προταθούν από το Δήμο Μαλεβιζίου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηράκλειου παρουσία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμου Σενετάκη, του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΗ Μηνά Παπαδάκη καθώς και του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Μανόλη Γεναράκη.

 

Share this

You may also like...