1 εκ. ευρώ για την συντήρηση ηλεκτροφωτισμού του εθνικού οδικού δικτύου στη Π.Ε. Λασιθίου

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 1.041.600 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού του εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Λασιθίου και διενέργεια ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών στη σήραγγα Σταλίδας», υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στον τομέα Συντονισμού και Υποστήριξης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Νίκος Σκουλάς, η τμηματάρχης συγκοινωνιακών έργων της Περιφέρειας Τζούλια Μπαρτολότσι, το στέλεχος της υπηρεσίας Γιώργος Σπυριδάκης και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας που θα υλοποιήσει το έργο Κώστας Χατζάκης.

Το έργο

Το έργο αφορά την συντήρηση όλου του μήκους του Εθνικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού αρμοδιότητας της Περιφέρειας Κρήτης στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου. Ταυτόχρονα θα γίνει αλλαγή όλων των φωτιστικών οδοφωτισμού με νέα τύπου LED με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπρόσθετα θα γίνει συντήρηση των Η/Μ εγκαταστάσεων της Σήραγγας Σταλίδας Δ. Χερσονήσου και ειδικότερα του εξοπλισμού του κτιρίου και των συστημάτων ασφαλείας και αυτοματισμών της σήραγγας. Τέλος προβλέπεται η πλήρης ανακατασκευή του δικτύου και του εξοπλισμού του οδοφωτισμού στον κόμβο της Παχιάς Άμμου Λασιθίου.

Share this

You may also like...