Σύσκεψη για την αντιπυρική προστασία στη Κρήτη

Στην σύσκεψη για την αντιπυρική προστασία του νησιού που συγκάλεσαν ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Τουρνάς και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Στη σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου συμμετείχαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος, ο Γενικός Γραμματέας Δασών Κώστας Αραβώσης, οι Διοικητές του Σώματος από όλη την Κρήτη, καθώς επίσης εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Στο περιθώριο της σύσκεψης, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Τουρνάς ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την εξαιρετική, όπως είπε συνεργασία και στήριξη.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας ανέφερε, ότι η Περιφέρεια Κρήτης διαχρονικά στηρίζει το δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος στο νησί. Σε αυτή  την κατεύθυνση η Περιφέρεια θα συνεχίσει να εντάσσει στο Περιφερειακό της Πρόγραμμα χρηματοδοτήσεις για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του Σώματος.

Share this

You may also like...