Το Bard AI ενσωματώνεται στη Google

Το Bard ενσωματώνεται στις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία-κολοσσός για το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης. Μεταξύ άλλων, επεκτείνεται και η πρόσβασή του σε λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στα αγγλικά, σε επιπλέον γλώσσες.

Πιο αναλυτικά, η Google ανακοίνωσε  (19.9.2023) του πιο ικανού, ως σήμερα, μοντέλου του Bard, με σειρά από νέες λειτουργίες. Το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνεται πλέον στις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της και δίνει μεγαλύτερη ευκολία στους χρήστες να ψάξουν κάτι που θέλουν να αγοράσουν μέσω ίντερνετ, να βρουν πληροφορίες για ένα θέμα και πολλά άλλα.

Όπως αναφέρεται ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του Bard, ενός πειράματος που επιτρέπει να συνεργάζεστε με την Generative AI, είναι ότι μπορεί να προσαρμόζει τις απαντήσεις του σε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Για παράδειγμα, όπως επισημαίνει οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από το Bard να φτιάξει το πλάνο για ένα ταξίδι που επιθυμούν να κάνουν με τους φίλους τους, να προσχεδιάσει την καταχώρισή τους σε μια διαδικτυακή αγορά marketplace ή να βοηθήσει να εξηγήσουν στα παιδιά τους ένα επιστημονικό θέμα.

Τώρα, το Bard γίνεται ακόμα καλύτερο στην εξατομίκευση των απαντήσεών του, ώστε να μπορούν οι χρήστες εύκολα να δίνουν ζωή στις ιδέες τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Share this

You may also like...