Το νέο βίντεο τουριστικής προβολής του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Το βίντεο αποτελεί το πρώτο εγχείρημα του Δήμου, για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχήςμέσα από εμπειρίες του πρωτογενούς τομέα, της παράδοσης, του μοναδικού φυσικού κάλους, των αρχαιολογικών χώρων, των δραστηριοτήτων χειμώνα-καλοκαίρι, και της φυσιογνωμίας των ανθρώπων του Οροπεδίου Λασιθίου.

Μέσα από δυνατές εικόνες, γεμάτες από αρώματα του τόπου, προβάλλονται οι δραστηριότητες, οι υπηρεσίες και οι υποδομές, που κάνουν το Οροπέδιο Λασιθίου μοναδικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου προσφέροντας στους επισκέπτες μας, μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες.

Κατά την παραγωγή συμμετείχαν εθελοντικά κάτοικοι του Λασιθίου, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο και δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο τουρισμού Νικηφόρο Γερακάκηκαι τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και τεχνικών Θεοχάρη Κοντογιάννη.

Δήλωση Δημάρχου: «Η παραγωγή χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους του Δήμου, ενώ έχουν δημιουργηθεί ακόμα 3 βίντεο σύντομης διάρκειας, όπου παρουσιάζονται ξεχωριστά οι εκλεκτές υπηρεσίες διαμονής και εστίασης, οι δραστηριότητες και οι εμπειρίες φυσιολατρικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος καθώς και ο πρωτογενής τομέας με τα εξαιρετικά προϊόντα του Λασιθίου. Στόχος μας είναι η προβολή σε σημεία ενδιαφέροντος, πύλες εισόδου της Κρήτης, τουριστικά πρακτορεία και εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ευχαριστούμε τους δεκάδες εθελοντές για την συμμετοχή τους στην προβολή του τόπου μας, ενώ πολύ σύντομα θα προβληθεί το έργο σε ειδική εκδήλωση».

Νιώστε την ενέργεια και απολαύστε τον προορισμό, στον τόπο που γεννήθηκε ο Θεός της φιλοξενίας Ξένιος Ζεύς.

Share this

You may also like...