Χαιρετισμός του Δημάρχου Ηρακλείου στην παρουσίαση των ομάδων που συμμετέχουν στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος

Στην επίσημη παρουσίαση των ομάδων που συμμετέχουν στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος παρευρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 26 Απριλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου και ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:
«Η αναβίωση του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας έπειτα από 10 χρόνια φέρνει τη χώρα μας ξανά στο επίκεντρο της παγκόσμιας αγωνιστικής ποδηλασίας.
Το γεγονός ότι η παρουσίαση των ομάδων αλλά και η εκκίνηση μιας ακόμα σπουδαίας αθλητικής διοργάνωσης πραγματοποιούνται στο Ηράκλειο, είναι ιδιαιτέρως τιμητικό και επιβεβαιώνει ότι η πόλη μας εξελίσσεται σε ένα αθλητικό κέντρο διεθνούς επιπέδου.
Επιπλέον, η διεξαγωγή του πρώτου ΕΤΑΠ στην Κρήτη μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Και είμαι βέβαιος ότι οι αποστολές που συμμετέχουν στον αγώνα θα διαπιστώσουν ότι οι ομορφιές αυτές είναι απαράμιλλες.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τους διοργανωτές που επέλεξαν το Ηράκλειο για την επίσημη έναρξη του αγώνα και να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή διαμονή και καλή επιτυχία».
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, στον οποίο προσέφερε και αναμνηστικά δώρα.
Share this

You may also like...