Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου Μαρία Χαλβατζή – Αντωνακάκη είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο και τα προβλήματα που προέκυψαν στις επιχειρήσεις κατά την περίοδο της πανδημίας καθώς και προτάσεις που αφορούν την αναβάθμιση και την βελτίωση της παρουσίας των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό προτάθηκε από την Πρόεδρο κα Αντωνακάκη να πρωτοστατήσει η Περιφέρεια Κρήτης σε πανελλήνιο επίπεδο, με τον ορισμό από τον Περιφερειάρχη, αρμόδιου αιρετού για τον επισιτισμό και την διασκέδαση για τα θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο κλάδο.

Ο Περιφερειάρχης αποδέχθηκε την πρόταση της προέδρου και τόνισε πως «η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά τον κλάδο, όπως έκανε μέχρι σήμερα, αναγνωρίζοντας την συμβολή του στην τοπική οικονομία και στην προσφορά θέσεων εργασίας. Στο πλαίσιο αυτό αποτελεί άμεση προτεραιότητα η σύσταση σχετικής θεσμικής αρμοδιότητας στην λειτουργία της Περιφέρειας Κρήτης», επεσήμανε. Στόχος, να υπάρχει συνεχής και ολοκληρωμένη συνεργασία με τους θεσμικούς εκπροσώπους του επισιτισμού και της διασκέδασης σε όλη την Κρήτη.

Share this

You may also like...