Στο χριστουγεννιάτικο παζάρι βιβλίου της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι βιβλίου, στο βιβλιοπωλείο της ΔΕΠΑΝΑΛ, στο ισόγειο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αριστέα Πλεύρη, την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Στέλα Καλογεράκη – Αρχοντάκη και την Γενική Γραμματέα του Δήμου Ευγενία Στυλιανού.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τους τίτλους των βιβλίων καθώς και για τις νέες εκδόσεις της Β. Δ. Β.. ενώ δεν έχασε και την ευκαιρία να ψωνίσει δώρα ενόψει της Πρωτοχρονιάς.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Το βιβλίο είναι διαχρονικά ένα από τα καλύτερα δώρα για τις ημέρες των εορτών. Καλώ τους συμπολίτες να επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο παζάρι της Βικελαίας, είμαι βέβαιος ότι θα βρουν πολύ ωραίες εκδόσεις για να δωρίσουν στους δικούς τους ανθρώπους».

Το παζάρι βιβλίου που έχει ξεκινήσει από την πρόπαραμονή των Χριστουγέννων περιλαμβάνει περισσότερους από 70 διαφορετικούς παλαιούς και νέους τίτλους των εκδόσεων της Β. Δ. Β.. Οι εκπτώσεις των βιβλίων «αγγίζουν» μέχρι και το 70%.

Το παζάρι θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιανουαρίου 2022 και έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φίλων του βιβλίου της πόλης.

Λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10:00 έως τις 20:00 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 21:00. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσει μέχρι τις 19.00 ενώ το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως τις 16:00.

Share this

You may also like...