«Δύο γυμνά άσπρα χέρια» με τη Μελίνα Μποτέλη, από τον Δήμο Χανίων και την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.

Ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. παρουσιάζουν τον μονόλογο «Δύο γυμνά άσπρα χέρια»,  για μία μοναδική παράσταση στα Χανιά, την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Ενετικό λιμάνι.

Η Μελίνα Μποτέλη γιορτάζει φέτος 43 χρόνια στο Θέατρο, με ένα θεατρικό μονόλογο,  γραμμένο από την ίδια, με τον οποίο μας ανοίγει έναν κόσμο στην ανθρώπινη πλευρά των καλλιτεχνών της κλασσικής μουσικής, σε συνδυασμό με το πανανθρώπινο θέμα Γυναίκα-Μητέρα.

Μονόλογος αφιερωμένος στους δασκάλους της, όλων των τεχνών.

Κυρίως όμως στους Ηθοποιούς-Δασκάλους, θεμέλιο του ΕΘΝΙΚΟΥ μας ΘΕΑΤΡΟΥ και του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ, που έφεραν με τις ξεχωριστές φωνές τους στα σπίτια των Ελλήνων το μεγάλο διεθνές θεατρικό ρεπερτόριο, μέσω του ραδιοφώνου του ΕΙΡ και Ελληνικής Ραδιοφωνίας, πριν από την εισβολή της τηλεόρασης και της εικόνας.

Του ραδιοφώνου που έκανε τη φαντασία των ακροατών να ταξιδεύει , να δημιουργεί εικόνες και πρόσωπα.  Ένας ύμνος λοιπόν στη ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ, την ΤΕΧΝΗ και τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

«Δύο γυμνά άσπρα χέρια» – Μελίνα Μποτέλη

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», ώρα 20:00

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες – κάρτες ελευθέρας εισόδου : www.chania-culture.gr

(Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για τους ενηλίκους, με self test 24 ωρών για τα παιδιά 4-17 ετών και χωρίς περιορισμούς για παιδιά έως 4 ετών)

Share this

You may also like...