Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα των τριών κοριτσιών – Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία

Σκοπός των ελέγχων είναι η αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας των πολιτών.

Στις 5.15 το απόγευμα ένα μικρό βαν με φιμε τζάμια, από το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής σταμάτησε έξω από το σπίτι που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα. Δυο αστυνομικοί οδήγησαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κρατούσε έναν φάκελο, στο αυτοκίνητο και έφυγαν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων από τις τοξικολογικές της μικρής Τζωρτζίνας, έπειτα από ανάλυση σε εξειδικευμένο εργαστήριο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε το αναισθητικό Κεταμίνη σε μεγάλη ποσότητα μάλιστα. Αυτή η ποσότητα δεν δικαιολογείται και από τους γιατρούς στον οργανισμό ενός κοριτσιού.

Την στιγμή που οι αστυνομικοί πήραν την Ρούλα Πισπιρίγκου από το σπίτι της, η ίδια έδινε συνέντευξη εκείνη την ώρα μέσω messenger στο τοπικό thebest.gr.

Στην άφιξη της μητέρας από την Πάτρα, στη ΓΑΔΑ, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Νωρίτερα εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στη δικογραφία υπάρχουν αποκαλυπτικές καταθέσεις γιατρών της Τζωρτζίνας, οι οποίοι είπαν πως ουδέποτε χορήγησαν κεταμίνη στο παιδί, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν δικαιολογούσε σε καμία περίπτωση τη χορήγηση της ουσίας.

 

Share this

You may also like...