Ξεκινάει το INDOOR SUMMER SPORTS CAMP για παιδιά

Το ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨ είναι ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο Camp πολύπλευρης αθλητικής ενασχόλησης για αθλήματα και δραστηριότητες σάλας το οποίο δίνει την δυνατότητα στο παιδί σας να παίξει,  να ψυχαγωγηθεί  και να γνωρίσει βιωματικά τουλάχιστον δέκα διαφορετικά αθλήματα εσωτερικού χώρου.

Συνολικά το¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨  έχει διάρκεια δέκα εβδομάδες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε από μία μέχρι και όσες επιθυμείτε,  για να ζήσει το παιδί σας  πολλές εμπειρίες και να διασκεδάσει σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον.

Το camp αρχίζει στις 20 Ιουνίου 2022 και ολοκληρώνεται στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 ενώ υλοποιείται, στο σύνολο του,  εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου  (HERAKLION ARENA) στην περιοχή της Β.Ι.Π.Ε.  (σε εσωτερικούς αθλητικούς κλιματιζόμενους χώρους).

Με πλούσιο περιεχόμενο και πολλές διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, που συνδέονται με  παράλληλες  καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές δράσεις κάθε ημέρα του ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨ προσφέρει στα παιδιά μία μοναδική εμπειρία από τον κόσμο των  αθλημάτων σάλας την οποία ποτέ δεν θα ξεχάσουν!

Το ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨ προσφέρει σε όλα τα παιδιά την δυνατότητα  να συμμετέχουν βιωματικά σε παιγνίδια και αθλήματα,  να απολαμβάνουν την φυσική δραστηριότητα, να ενημερώνονται για τις νέες τάσεις στην διατροφή της άσκηση και τον αθλητισμό χωρίς άγχος και υψηλές απαιτήσεις.

https://aahaeota.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf-camp-issc-2022/

Share this

You may also like...