Καίγεται εργοστάσιο με πλαστικά στον Ασπρόπυργο

protothema.gr

Πυρκαγιά ξέσπασε αργά τη Δευτέρα σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο. Η φωτιά καίει πλαστικά στο προαύλιο του εργοστασίου που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Σοφίας.

Η φωτιά  σύμφωνα με το protothema.gr καίει στα τρία-τέσσερα στρέμματα του υπαίθριου χώρου, αλλά δεν αποκλείεται να μπει στο εσωτερικό και αυτό προσπαθούν να αποτρέψουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις, 20 οχήματα με 50 πυροσβέστες και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Επί τόπου έφτασαν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Οι δυνάμεις ενισχύθηκαν, λόγω των πλαστικών που καίγονται σε μεγάλη έκταση και των ισχυρών ανέμων, που δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής. Μεγάλος είναι ο κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς, λόγω των εύφλεκτων υλικών και της βιομηχανικής περιοχής.

Στις 11 το βράδυ εστάλη μήνυμα από το 112 με προειδοποίηση για τους καπνούς. Το μήνυμα εστάλη σε κατοίκους της γύρω περιοχής, αλλά ακόμη στο Φάληρο και στη Γλυφάδα.

«Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε αποθήκη στην περιοχή Ασπρόπυργου Αττικής. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις. Παραμείνετε σε κλειστούς χώρους λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών», αναφέρει.

 

Share this

You may also like...