Περιπέτεια στον αέρα για επιβάτες από Αθήνα -Θεσσαλονίκη

Περιπέτεια στον αέρα έζησαν επιβάτες της πτήσης με ώρα αναχώρησης στις 16:35 χτες, Δευτέρα, από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη καθώς στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Την περιπέτεια που έζησαν οι επιβάτες της πτήσης, περιέγραψε μια επιβάτιδα στο GRTimes.

«Είχαμε ακούσει ότι οι καιρικές συνθήκες στη Θεσσαλονίκη ήταν δύσκολες, ωστόσο δεν γνωρίζαμε πόσο άστατος ήταν ο καιρός την ώρα που φτάσαμε. Λίγο πριν την προσγείωση δε, οι αναταράξεις του αεροσκάφους ήταν τέτοιες που δεν πιστεύαμε αυτό που ζούσαμε. Εγώ άρχισα να προσεύχομαι, ενώ κάποιοι από τους συνεπιβάτες μου είπαν ότι δεν έχουν συναντήσει κάτι ανάλογο ούτε σε υπερατλαντικό ταξίδι» είπε στο τοπικό μέσο η κυρία Μαρία Στεφάνου.

Προσθέτει δε, ότι «η πρώτη προσπάθεια του πιλότου να προσγειώσει το αεροσκάφος δεν στέφθηκε με επιτυχία, με αποτέλεσμα να το ξανανεβάσει αμέσως και να επιχειρήσει ξανά μετά από λίγα λεπτά. Ευτυχώς τη δεύτερη φορά η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία, όμως εγώ είχα χάσει ήδη το αίμα μου. Όταν πια σταματήσαμε διαπίστωσα ότι πολλοί συνεπιβάτες είχαν κάνει εμετό, ενώ άλλοι ήταν εμφανώς ταραγμένοι από την εμπειρία» ανέφερε στο GRTimes.

Share this

You may also like...