Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης για την Εργατική Πρωτομαγιά

Στη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τους φορείς της απασχόλησης για την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών αλλά και στον κοινό στόχο, της εδραίωσης κλίματος ασφάλειας που θα εγγυάται την κοινωνική ευημερία των εργαζομένων, αναφέρεται στο μήνυμα του για την Εργατική Πρωτομαγιά, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Συγκεκριμένα στο μήνυμα του-δήλωση, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, αναφέρει:

«Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα αφιερωμένη στους αγώνες των εργαζομένων. Μας υπενθυμίζει την αξία της συλλογικής δράσης για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Σε μια περίοδο κατά την οποία ο πλανήτης δοκιμάζεται από αλλεπάλληλες κρίσεις η προστασία της εργασίας, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η ασφάλεια στους χώρους δουλειάς και η διεύρυνση της παραγωγικής δραστηριότητας είναι ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας.

Ως Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τους φορείς της απασχόλησης, τα σωματεία και τις ενώσεις των εργαζομένων, συνεχίζουμε την προσπάθεια, προκειμένου όλοι μαζί να βελτιώσουμε τις εργασιακές συνθήκες. Κοινός μας στόχος η εδραίωση ενός κλίματος ασφάλειας που θα εγγυάται την κοινωνική ευημερία των εργαζομένων.»

Share this

You may also like...