Πυροβολισμοί με έναν τραυματία στη Γλυφάδα

Ένας τραυματίας από επίθεση με όπλο στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου άγνωστοι πυροβόλησαν έναν άνδρα και τον τραυμάτισαν. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 9 το βράδυ. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει ήδη παραλάβει τον τραυματία και τον έχει μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα με την οποία πλησίασαν το θύμα, το πυροβόλησαν και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Το θύμα, που είναι ένας 43χρονος επιχειρηματίας, αγνώστων λοιπών στοιχείων προς το παρόν. Είχε σταματήσει στο φανάρι με το αυτοκίνητό του, ένα Smart, όταν τον πλησίασαν οι δύο άγνωστοι και τον πυρόβόλησαν, τραυματίσοντάς τον στον ώμο. Οι δράστες πυροβόλησαν τέσσερις φορές αλλά είναι άγνωστο πόσες σφαίρες πέτυχαν το θύμα.

Οι αρχές ερευνούν το παρελθόν του θύματος και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για περιστατικό ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, σενάριο προς το οποίο στρέφονται οι έρευνες.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εκτιμούν πώς δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν αλλά να τον «προειδοποιήσουν»…

Πηγή protothema.gr

Share this

You may also like...