Νέα ράμπα πρόσβασης ΑμεΑ τοποθετήθηκε στην παραλία των Ματάλων του Δήμου Φαιστού

Ένα νέο σύγχρονο τηλεκινούμενο μηχάνημα για τη θαλάσσια πρόσβαση Ατόμων με Αναπηρία τοποθετήθηκε στην παραλία των Ματάλων του Δήμου Φαιστού.
Το μηχάνημα προμηθεύτηκε η Μάταλα Μονομετοχική Δήμου Φαιστού Α.Ε. η οποία παράλληλα δημιούργησε και τον αναγκαίο χώρο αποδυτηρίων για ΑμεΑ , που έχουν άμεση πρόσβαση με την παραλία.

Η «επίσημη πρώτη» του μηχανήματος πραγματοποιήθηκε συμβολικά από τον παραολυμπιονίκη κ. Μανώλη Στεφανουδάκη σε μια ειδική τελετή , στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Πιτσιδίων Ματάλων και Αντιπρόεδρος της Μάταλα Δήμου Φαιστού κ. Κώστας Σπινθάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Κωνσταντουλάκης, ο Διοικητής του ΑΤ Φαιστού κ. Μανόλης Καρανδινός, εκπρόσωποι της εταιρίας SeaAccess και κόσμος.

Σημειώνεται πως το μηχάνημα αποτελεί ελληνική ευρεσιτεχνία ενώ μπορεί να μετακινηθεί με τηλεχειρισμό και να φυλάσσεται. Μπορεί να προσαρμοστεί παράλληλα στις ανάγκες των ΑμεΑ που το χρησιμοποιούν και στις καιρικές συνθήκες για την καλύτερη και ασφαλέστερη πρόσβαση.

Share this

You may also like...